Vår story

”ELOPED SKAPAR FRIHET FÖR ALLA GENOM NYTÄNKANDE OCH HÅLLBARA ELFORDON FÖR FRAMTIDEN.”

Frihet för alla

Ett fordon skapar frihet. Det kan handla om att på egen hand kunna ta sig till mataffären eller att enkelt pendla till och från arbetsplatsen i storstaden. Samtidigt stiger antalet fordon med förbränningsmotorer i världen i takt med industrialisering och ökade levnadsstandarder. Dessutom ökar urbaniseringen i världen lavinartat vilket leder till förorenade och trånga städer. Elfordon är pjäsen som kommer spela en avgörande roll för att uppnå ett hållbart och effektivt transportsystem i framtiden.

 

Vi i de industrialiserade länderna måste föregå med exempel som visar att elfordon verkligen fungerar på stor skala. Och inte minst, att de sparar dig tid och pengar till den grad att de konkurrerar ut traditionella förbränningsmotorer. Så vi på Eloped har bestämt oss, vi ska skapa frihet för alla, för nu och i framtiden, och vi är övertygade om att elfordon är den rätta vägen att gå. Genom att ständigt sträva mot att utöka vår produktportfölj inom nytänkande och hållbara elfordon närmar vi oss vår vision att ge frihet för alla. För alla åldrar, oavsett förutsättningar, oberoende av behov. För nu och in i framtiden.

Frihet hela vägen

Så, vi är övertygade om att elfordon är den rätta vägen att gå för att skapa frihet för alla. Men vi tar det gärna steget längre för att skapa frihet hela vägen. Med hjälp av en säkrad och trygg leverantörskedja erhåller vi högkvalitativa produkter. Dessutom erbjuder vi service när och var det passar dig bäst, tillhandahåller reservdelar till dagen du behöver dem och tillgänglighet för dig som kund med ett nätverk av återförsäljare runt om i Sverige.

trygg_e-handel
Klimatkompenserad_fot_grön