Om Eloped

item showcase image

Hemleverans

Vi levererar Elopeden direkt hem till dig. Elopeden kommer till dig fullt monterad och körklar. Vi ger en liten instruktion i samband med leveransen. Du slipper att montera själv och vi tar dessutom hand om allt emballage.

Rikstäckande service

Skulle du behöva service på din Eloped så utför vi den på din hemadress. Vi erbjuder rikstäckande service och har välutbildad personal som gör servicen på plats. Om du vill göra viss service själv, så kan du få instruktioner av oss. Cykel- och mopedverkstäder brukar också kunna hjälpa till. Alla reservdelar finns på vårt lager i Malmö, och leveranstiden blir därför bara normal postgång.Vi lämnar ett års garanti på samtliga Elopeder.

Enkel & driftsäker

Elopederna har enkel och driftsäker konstruktion och uppfyller alla krav man kan ställa på en Elscooter. Våra modeller är utrustade med magnetbroms, vilket innebär att de stannar så snart man släpper gasreglaget. Alla våra modeller får framföras på gång-, cykel- och vägbanor.

Billigt & miljövänligt

Elopederna går som namnet anger på elektricitet. Laddning sker i ett vanligt vägguttag, enkelt, billigt och miljövänligt. Elopederna är klassade som eldrivna rullstolar och går därför att försäkra till en låg kostnad.

Det ska vara enkelt

Att kunna ”rå om sig själv” och själv kunna uträtta ärenden är värdefullt för de flesta. Vi tycker att det är viktigt att Elopederna skall vara lätta att handha, det skall vara enkelt att använda en Eloped.

Till glädje för många

Vi på Eloped AB är stolta över att kunna vara med och utveckla produkter som är till stor hjälp och glädje för många människor. Nu med fler säkra och trygga lösningar.