Eloped Retro

ELOPED RETRO

Smarthet på två hjul

Nya Eloped Retro en smart elmoped för både dig och miljön. Låt inte retro-designen och namnet lura dig, du hittar en rad moderna och högteknologiska detaljer. Med en elektrisk motor från BOSCH®, hydrauliska stötdämpare, ABS och key-less start tar den elmopeden till en helt ny nivå. Sätet är anpassat för två och du hittar en inkluderad packbox för extra förvaring. Med leverans hem till dörren är du snabbt redo med din nya Eloped Retro. Under sätet får plats med antingen din hjälm eller ett extra batteri för att dubbla räckvidden.

 

Du behöver inte någon separat laddstation eller garage för att ladda din Eloped Retro. Du kan enkelt ta in det innovativa batteriet och ladda det i ett vanligt 220 V eluttag. Om batteriet är helt tomt så tar det ca 5 timmar för batteriet att bli färdigladdat – perfekt för laddning över natten eller över dagen på jobbet!

21 950 kr

16 463 kr med elfordonspremie*

Delbetalning & faktura med 

Finns i färgerna:

Silver

Svart

45 km/h

TOPPHASTIGHET

800 W

MAX. EFFEKT

80 km**

RÄCKVIDD

220 V

LADDA ÖVERALLT

6 h

LADDNINGSTID

Förarbevis klass II eller AM (EU-moped)

BEHÖRIGHET

Förhandsboka idag. Få en hjälm på köpet!

Vi har fått ett överväldigande intresse kring våra elmopeder. Säkra din Eloped Retro när vi tar in vår första batch genom att förhandsboka innan 30 maj och få en handgjord, italiensk hjälm på köpet från Duraleu (värde 1 495 kr). Leverans sker i juni/juli 2018. Vi kontaktar dig för mer information när leveransen närmar sig.

Elmoped Batteri

Ännu längre räckvidd

För att inte behöva släpa hela elmopeden upp i lägenheten eller in i vardagsrummet är batteriet i Eloped Retro avtagbart. Batteriet består av högpresterande litiumjonceller och ett intelligent Battery Management System (BMS) ingår, allting inkapslat i en tålig aluminiumlegering. Räckvidden går upp till 80 km för ett batteri – 100 % elektriskt. Välja att ta med ett extra batteri och du har dubbla räckvidden – upp till 160 km! Vikten hos ett litiumbatteri uppgår till endast en tredjedel av vikten hos ett blybatteri med samma kapacitet vilket resulterar i en låg vikt.

Designad för svenska förhållanden

Sedan starten 2007 har vi på Eloped i Malmö erbjudit elfordon som är designade för att passa svenska förhållanden, bestå av högkvalitativa komponenter och ge en fulländad användarupplevelse. Våra elfordon produceras av kvalitetssäkrade leverantörer i några av världens största fordonsfabriker.

Tekniska specifikationer

 • Hjulbas 1235 mm
  Dimensioner (LxBxH) 1820 x 840 x 1270 mm
  Vikt (med batteri) 100 kg
  Vikt batteri 12 kg
  Batteri 60 V litium
  Batterikapacitet 28 Ah
  Livslängd batteri >650 laddningscykler
  Räckvidd per laddning Upp till 80 km**
  Topphastighet  45 km/h
  Laddningstid 6 h
  Motorstyrka 800 W
  Motortyp BOSCH® navmotor
  Max. vridmoment 91 Nm
  Broms, fram Skivbroms
  Broms, bak Skivbroms
  Max. lastkapacitet 140 kg
  Belysning LED
  Däck, fram 90/90-10 slanglöst
  Däck, bak 90/90-10 slanglöst
  Display LCD
   Förvaring för hjälm Ja
   Specialfunktioner ABS-bromsar, key-less start, hydrauliska bromsar

Frihet hela vägen med Eloped

Service på hemadress

2 års garanti

Över 10 års erfarenhet

Hemleverans

Reservdelslager i Malmö

45 % rabatt på din helförsäkring!

Vi samarbetar med Länsförsäkringar Skåne och kan erbjuda upp till 45 % rabatt på en helförsäkring för din elmoped från oss. Gäller för tillfället endast personer bosatta i Skåne län.

 

Hör av dig till oss så berättar vi mer!

 

**Den faktiska körsträckan kan variera på grund av osäkra faktorer som vägstatus, däcktryck, väder och last.