Eloped Quattro GT Cabin

Tar dig fram i ur och skur.

Stabil

För alla väder

Lång räckvidd

Finns i färgerna:

Röd

Mörkgrå

Topphastighet: 15 km/h0%

Räckvidd per laddning: <50 km0%

Lastkapacitet (inkl. förare): 135 kg0%

34 950 kr

26 213 kr med elfordonspremie*

Delbetalning & faktura med 

Tekniska specifikationer

Längd 1400 mm
Bredd 686 mm
Höjd 1500 mm
Vikt 135 kg
Batteri 2 st 12V seriekopplade långdistansbatterier
Batterikapacitet 24 Volt/80 Ah (1920Wh)
Räckvidd per laddning upp till 50 km
Topphastighet 15 km/h
Laddning 6-8 timmar, max 14 timmar
Motorstyrka 700 Watt bakhjulsdrift med magnetbroms
Max. körbar lutning 15 grader
Vändradie 1,6 meter
Markfrigång 85 mm
Däck 13″
Lufttryck 3,5 bar
Lastkapacitet (inkl. förare) 135 kg
Belysning/blinkers Ja
Signal/tuta Ja

ELOPED QUATTRO GT CABIN – VÅR FÖRSTA PROMENADSCOOTER MED TAK OCH SIDOSKYDD!

Eloped Quattro GT Cabin är modellen du väljer om du vill ha ännu lite mer än vad Eloped Quattro GT har att erbjuda. Här får du även tak och sidoskydd som skyddar dig mot väder och vind. Den har samma rejäla konstruktion som Eloped Quattro GT och våra mest kraftfulla batterier vilket är perfekt om man kör i varierad terräng och lite längre sträckor. Denna promenadscooter är det perfekta valet för en dag på golfbanan! Designen, kvaliteten och stabiliteten är svårslagen.

 

Eloped Quattro GT Cabin är utrustad med en bekväm stol som är flyttbar framåt och bakåt inklusive ett justerbart ryggstöd för bästa sittställning. Du kan även rotera den i sidled för lättare på- och avstigning. Dessutom hittar du stötdämpare, hastighetsreglage, blinkers, belysning, fäste bak för våra tillbehör och rejäla backspeglar.

 

För dig som användare är det väldigt lätt att komma igång och lära dig hantera din nya Eloped Quattro GT Cabin! Du har ett reglage för att justera hastigheten vilket gör det väldigt smidigt när du vill hålla jämn fart med t.ex. personen som går bredvid eller i trånga utrymmen. Du trycker på gasreglaget med höger hand för att köra framåt, och med vänster hand för att köra bakåt (detta går att justera så att det blir omvänt), och när du släpper går magnetbromsen in och bromsar automatiskt. Magnetbromsen fungerar även som parkeringsbroms när promenadscootern är stillastående. Den har även en frihjulsspak som gör det enkelt att flytta maskinen för hand i trånga utrymmen vid behov.

 

En full laddning tar dig upp till 50 km*.

 

Du får framföra din promenadscooter överallt där det är tillåtet att gå, så som gångbana, cykelbana och t.o.m. inne i butiken. Du behöver inget körkort vilket gör att vem som helst får köra en promenadscooter.

 

Kostnaden för en full laddning hamnar på ca 2,88 SEK.

 

Komplett lista med specifikationer kan du läsa här till vänster om texten.

 

Tillbehör finns att köpa till din Eloped Quattro GT Cabin. Exempel på dessa är: Kryckhållare, Packbox och vår Smartladdare.

*Maximala räckvidden testas under idealiska förhållanden med nya batterier, temperatur på 25 °C, rak väg, ingen vind och bärande belastning på 75 kg. Den faktiska körsträckan kan variera på grund av osäkra faktorer som vägstatus, däcktryck, väder eller last.

*Spara kvittot och få tillbaka 25 % av kostnaden retroaktivt, upp till max 10 000 kronor. Läs mer om ansökan här.