Eloped Nordic

Utformad för nordiska förhållanden.

Stark motor

Lång räckvidd

Tålig

Finns i färgerna:

Vit

Topphastighet: 17 km/h0%

Räckvidd per laddning: <45 km0%

Lastkapacitet (inkl. förare): 160 kg0%

36 950 kr

27 713 kr med elfordonspremie*

Delbetalning & faktura med 

Tekniska specifikationer

Längd 1450 mm
Bredd 660 mm
Höjd 1200 mm
Vikt 113 kg
Batteri 2 st. 12V seriekopplade långdistansbatterier
Batterikapacitet 24 Volt/80 Ah (1920Wh)
Räckvidd per laddning upp till 50 km
Topphastighet 17 km/h
Laddning 6-10 timmar
Motorstyrka 750 Watt bakhjulsdrift med magnetbroms
Max. körbar lutning 18 grader
Vändradie 1,3 meter
Markfrigång 100 mm
Däck 11″ fram, 14″ bak
Lufttryck 3,5 bar
Lastkapacitet (inkl. förare) 160 kg
Belysning/blinkers Ja
Signal/tuta Ja

ELOPED NORDIC –  NÄR DU FÖRVÄNTAR DIG DET BÄSTA!

Eloped Nordic är modellen du väljer om du är ute efter en mycket kraftig och stabil Eloped som är speciellt framtagen för vårt tuffa nordiska klimat. Med sina tre hjul har den en lite bättre vändradie jämfört med den fyrhjuliga modellen Arctic. Den startar och stannar mjukt och känns pigg och vaken att köra. Det här är en riktig glädjespridare. För att det ska vara smidigt och enkelt vid på- och avstigning är stolen på Eloped Nordic vridbar och går även att justera framåt och bakåt. Stolen kan närmast liknas vid en fåtölj, den är skön att sitta i och gör åkturen extra bekväm. Styret är steglöst ställbart i olika lutningar för en bra körställning. Eloped Nordic är utrustad med belysning, blinkers, rejäla backspeglar, förvaringskorg framtill, förankringsöglor undertill och fäste bak för våra tillbehör.

 

Något som verkligen står ut är Eloped Nordics stora och tydliga digitala display som inte bara har hastighets- och kilometermätare utan även klocka och termometer. Eloped Nordic har både hel- och halvfartsinställning, och det går även att stegvis justera hastigheten.

För dig som användare är det väldigt lätt att komma igång och lära dig hantera din nya Eloped Nordic! Du har knappar i displayen för att justera hastigheten (hel- och halvfart, och stegvis justering) vilket gör det väldigt smidigt när du vill hålla jämn fart med t.ex. personen som går bredvid eller i trånga utrymmen. Du trycker på gasreglaget med höger hand för att köra framåt, och med vänster hand för att köra bakåt (detta går att justera så att det blir omvänt), och när du släpper går magnetbromsen in och bromsar automatiskt. Magnetbromsen fungerar även som parkeringsbroms när promenadscootern är stillastående. Den har även en frihjulsspak som gör det enkelt att flytta den för hand i trånga utrymmen vid behov.

 

En full laddning tar dig upp till 50km*.

 

Du får framföra din promenadscooter överallt där det är tillåtet att gå, så som gångbana, cykelbana och t.o.m. inne i butiken. Du behöver inget körkort vilket gör att vem som helst får köra en promenadscooter.

 

Kostnaden för en full laddning hamnar på ca 2,88kr.

 

Komplett lista med specifikationer kan du läsa här till vänster om texten.

 

Tillbehör finns att köpa till din Eloped City. Exempel på dessa är: Kryckhållare, Packbox, Skyddsöverdrag och vår Smartladdare

*Maximala räckvidden testas under idealiska förhållanden med nya batterier, temperatur på 25 °C, rak väg, ingen vind och bärande belastning på 75 kg. Den faktiska körsträckan kan variera på grund av osäkra faktorer som vägstatus, däcktryck, väder eller last.

*Spara kvittot och få tillbaka 25 % av kostnaden retroaktivt, upp till max 10 000 kronor. Läs mer om ansökan här.