Eloped Momentum Dam

ELOPED MOMENTUM DAM

19 950 kr

14 963 kr med elfordonspremie*

Delbetalning & faktura med 

Finns i färgerna:

Vit

Svart

Grå

-

TOPPHASTIGHET

250 W

MAX. EFFEKT

90 km

RÄCKVIDD

220 V

LADDA ÖVERALLT

4-6 h

LADDNINGSTID

Inget förarbevis

BEHÖRIGHET

Förhandsboka idag. Få en hjälm på köpet!

Vi har fått ett överväldigande intresse kring våra elmopeder. Säkra din Eloped APEX när vi tar in vår första batch genom att förhandsboka innan 30 maj och få en handgjord, italiensk hjälm på köpet från Duraleu (värde 1 495 kr). Leverans sker i juli/augusti 2018. Vi kontaktar dig för mer information när leveransen närmar sig.

Nästa generations elmoped

Både fram- och bakljus är skarpa och energisnåla LED-lampor med cool och nytänkande design i dubbla C-formationer som möter varandra.

 

Du hittar även en 180 mm skivbroms och unik mönsterdesign på däcken för bästa grepp. Det rymliga förvaringsfacket med måtten 330 x 240 x 250 mm hittar du under sitsen där du till exempel får plats med hjälmen. Fler smarta funktioner är det anpassade facket för din smartphone som du även kan koppla till ett USB-uttag för laddning under färd.

Elmoped Eloped APEX
Elmoped Batteri

Ännu längre räckvidd

För att inte behöva släpa hela elmopeden upp i lägenheten eller in i vardagsrummet är batteriet i Eloped Retro avtagbart. Batteriet består av högpresterande litiumjonceller och ett intelligent Battery Management System (BMS) ingår, allting inkapslat i en tålig aluminiumlegering. Räckvidden går upp till 80 km för ett batteri – 100 % elektriskt. Välja att ta med ett extra batteri och du har dubbla räckvidden – upp till 160 km! Vikten hos ett litiumbatteri uppgår till endast en tredjedel av vikten hos ett blybatteri med samma kapacitet vilket resulterar i en låg vikt.

Designad för svenska förhållanden

Sedan starten 2007 har vi på Eloped i Malmö erbjudit elfordon som är designade för att passa svenska förhållanden, bestå av högkvalitativa komponenter och ge en fulländad användarupplevelse. Våra elfordon produceras av kvalitetssäkrade leverantörer i några av världens största fordonsfabriker.

Tekniska specifikationer

 • Motoreffekt 36V 250W Bafang centralmotor
  Antal växlar 8, Shimano
  Batteri 36V 10Ah litium
  Räckvidd 90 km
  Däck 700*38C
  Ram Aluminimun
  Fram- och bakljus LED
  Display LCD
  Laddningstid 4-6 h
  Växelförare Derailleur, Shimano
  Broms, fram Tektro Skivbroms
  Broms, bak Tektro Skivbroms
  Max. lastkapacitet 100 kg

Frihet hela vägen med Eloped

Service på hemadress

2 års garanti

Över 10 års erfarenhet

Hemleverans

Reservdelslager i Malmö

*Spara kvittot och få tillbaka 25 % av kostnaden retroaktivt, upp till max 10 000 kronor. Läs mer om ansökan här.