Eloped City

För den mobila stadsmänniskan

Stadsvänlig

Smidig

Låg vikt

Finns i färgerna:

Röd

Grå

Topphastighet: 12 km/h0%

Räckvidd per laddning: <35 km0%

Lastkapacitet (inkl. förare): 135 kg0%

23 950 kr

17 963 kr med elfordonspremie*

Delbetalning & faktura med 

Tekniska specifikationer

Längd 1330 mm
Bredd 653 mm
Höjd 1220 mm
Vikt 105 kg
Batteri 2 st 12V seriekopplade långdistansbatterier
Batterikapacitet 24 Volt/45 Ah (1080Wh)
Räckvidd per laddning upp till 35 km
Topphastighet 12 km/h
Laddning 6-10 timmar, max 14 timmar
Motorstyrka 600 Watt bakhjulsdrift med magnetbroms
Max. körbar lutning 10 grader
Vändradie 1,53 meter
Markfrigång 85 mm
Däck 12″
Lufttryck 3,5 bar
Lastkapacitet (inkl. förare) 135 kg
Belysning/blinkers Ja
Signal/tuta Ja

ELOPED CITY – FÖR DEN MOBILA STADSMÄNNISKAN!

Eloped City är modellen du väljer när du vill ha lagom mycket från din promenadscooter. Den är lagom stor, lagom liten, går lagom fort och med lagom räckvidd. Det enda som inte är lagom är den snygga designen, kvaliteten och stabiliteten.

 

Eloped City är utrustad med en bekväm stol som är flyttbar framåt och bakåt inklusive ett justerbart ryggstöd för bästa sittställning. Du kan även rotera den i sidled för lättare på- och avstigning. Du hittar dessutom stötdämpare, hastighetsreglage, blinkers, belysning, fäste bak för våra tillbehör och rejäla backspeglar.

 

För dig som brukare är det väldigt lätt att komma igång och lära dig hantera din nya Eloped City! Du har ett reglage för att justera hastigheten vilket gör det väldigt smidigt när du vill hålla jämn fart med t.ex. personen som går bredvid eller i trånga utrymmen. Du trycker på gasreglaget med höger hand för att ta dig framåt, och med vänster hand för att ta dig bakåt (detta går att justera så att det blir omvänt), och när du släpper går magnetbromsen in och bromsar automatiskt. Magnetbromsen fungerar även som parkeringsbroms när promenadscootern är stillastående. Den har även en frihjulsspak som gör det enkelt att flytta den för hand i trånga utrymmen vid behov.

 

En full laddning tar dig upp till 35 km*.

 

Du får framföra din promenadscooter överallt där det är tillåtet att gå, så som gångbana, cykelbana och t.o.m. inne i butiken. Du behöver inget körkort vilket gör att vem som helst får köra en promenadscooter.

 

Kostnaden för en full laddning hamnar på ca 1,62 SEK.

 

Komplett lista med specifikationer kan du läsa här till vänster om texten.

 

Tillbehör finns att köpa till din Eloped City. Exempel på dessa är: Kryckhållare, Skyddsöverdrag, Packbox och vår Smartladdare.

*Maximala räckvidden testas under idealiska förhållanden med nya batterier, temperatur på 25 °C, rak väg, ingen vind och bärande belastning på 75 kg. Den faktiska körsträckan kan variera på grund av osäkra faktorer som vägstatus, däcktryck, väder eller last.

*Spara kvittot och få tillbaka 25 % av kostnaden retroaktivt, upp till max 10 000 kronor. Läs mer om ansökan här.